Atunci când clienții noștri întâmpină probleme de natură penală, suntem pregătiți să le asigurăm cele mai bune servicii. Asistența și reprezentarea eficientă pe întreg parcursul procesului penal reprezintă unul dintre elementele esențiale ce sta la baza obținerii unei soluții favorabile.

Avocatul titular a reprezentat cu succes persoane fizice și juridice în special pentru infracțiuni de spălare de bani, evaziune fiscală, infracțiuni privind protecția drepturilor de autor, infracțiuni pe drumurile publice, infracțiuni de violență sau infracțiuni privind patrimoniul în general.

Echipa noastră a reușit de-a lungul timpului să asigure asistența și reprezentare atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice, urmărind întotdeauna soluționarea eficientă și rapidă a fiecărei cauze.

Atenți la detalii, precum și la interesele clienților, asistarea și reprezentarea în domeniul dreptului penal nu presupune doar cunoașterea normelor juridice aplicabile, ci presupune rigurozitate, eficiență și profesionalism – caracteristici pe care ni le-am însușit și pe care le respectăm întotdeauna.