Avocat titular, Drd. Dragoș GHEORGHE

E-MAIL: dragos.gheorghe@legalstudio.ro

Dragoș și-a început activitatea de consultanță încă din timpul studiilor Facultății de Drept din cadrul Universității București, colaborând cu o importantă societate civilă de avocatură.

Odată cu terminarea studiilor, Dragoș și-a continuat activitatea în cadrul unui birou de avocatură specializat pe litigii și consultanță în domeniul drepturilor reale (revendicări imobiliare), dreptului administrativ, dreptului Uniunii Europene, drept civil și raporturi juridice între profesioniști, dreptul familiei. S-a remarcat in cadrul proiectelor de achiziții publice si exproprieri pentru construirea Autostrăzilor A2 și A3 .

Este membru în Baroul Bucuresti din decembrie 2008, iar in anul 2010 a urmat cursurile Institutului Național de Pregătire și Perfecționare a Avocaților.

Din martie 2010 a instrumentat cu succes cauze în materia dreptului penal acordând asistență juridică și reprezentare în faza procesuală a urmăririi penale și în fața instanțelor de judecată. A abordat dosare complexe ce vizau criminalitatea economico-financiară.

A obținut titlul de MASTER în domeniul Dreptului Uniunii Europene în anul 2012 acordat de către Facultatea de Drept din Cadrul Universității din București.

În cursul anului 2013 a dobândit calitatea de mediator.

În intervalul 2013-2014 a ocupat funcția de membru în Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal, judecând litigii ce vizau abaterile disciplinare ale sportivilor dar și ale cluburilor sportive de fotbal.

Din octombrie 2016 este doctorand al Școlii Doctorale a Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

Începând cu anul 2016, Dragoș face parte din corpul conciliatorilor din cadrul Centrului de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar (CSALB.RO).

După inaugurarea cabinetului de avocatură ce îi poartă numele, Dragoș a instrumentat dosare importante în materia achizițiilor publice privind procedura de Achiziție manuale școlare, litigii de malpraxis, litigii în domeniul energiei, litigii în domeniul proprietății intelectuale, litigii în materia revendicărilor imobiliare, dreptul muncii și asigurărilor sociale sau litigii în domeniul infracțiunilor de serviciu și economico-financiare etc.

De asemenea, acordă consultanță permanentă unor importanți agenți economici din domeniul bancar, editorial, comerț, IT, comerț cu energie, imobiliare, centre de wellness, publicitate și în domeniul ONG-urilor.

Pentru că satisfacția clienților este o prioritate pentru acesta, din cursul lunii mai 2018 este certificat ca Ofițer Pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal întrunind toate criteriile cerute de către Regulamentul nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește protecția datelor cu caracter personal.