Ioan Mircea DAVID

În viață nu trebuie să te regăsești. În viață trebuie să te construiești.” (G. B. SHAW)

E-mail: mircea.david@legalstudio.ro

Membru al Baroului București și al Uniunii Naționale a Barourilor din România, domnul avocat  Ioan Mircea David  a absolvit studiile de licență din cadrul Facultății de Drept, Universitatea din București.

În anul 2019 a finalizat studiile programului de masterat în domeniul Științelor Penale în cadrul aceleiași instituții de învățământ cu lucrarea ”Metodologia investigării infracțiunilor de corupție”.

Expertiză:

Activitatea profesională a domnului avocat Ioan Mircea David se desfășoară în  domeniul dreptului penal – oferind asistență și reprezentare în fața autorităților publice și instanțelor de judecată.

Personalitate:

Riguros, atent la detalii și pregătit pentru a găsi cele mai eficiente soluții, domnul avocat Ioan Mircea David contribuie la atingerea obiectivelor esențiale în cauzele ce îi sunt repartizate – fiind familiarizat cu activitatea Cabinetului Individual “ Dragoș GHEORGHE ” încă din anii de facultate.

Entuziasmul și pasiunea pentru drept l-au determinat să-și dorească să contribuie în mod constant la pregătirea sa profesională și totodată să se implice în numeroase proiecte și activități.

Limbi străine:

Franceză, Engleză